Vacature The Plus Company

The Plus Company zoekt een gedreven zelfstandige/entrepreneur Accountmanager voor Gonso, Mac in a Sac, Wowow en Garmont, outdoor en functionele casual schoenen voor het zuiden van Nederland, België en luxemburg bij voorkeur ook woonachtig in het Zuiden van Nederland.

The Plus Company is een exclusief handelsplatform in de Benelux voor de fiets, outdoor en sport markt waaronder Garmont, Gonso fietskleding, Mac in a Sac regenkleding, Wowow Reflective Wear, Norco fietstassen, Unix fietsmanden, Scoot and Ride, Contigo drinkflessen en PackIt koeltassen. Ons assortiment is grotendeels 365 dagen leverbaar en conceptmatig aan te bieden.

Het doel is met deze unieke gespecialiseerde merken een positie te verwerven in de sport, outdoor en fietsmarkt.

Wat hebben we te bieden.

Je bent verantwoordelijk en het vaste aanspreekpunt voor jouw relaties in jouw regio. Introduceert de diverse merken en producten en zorgt voor een optimale samenwerking. Je bent bekend met één van deze markten en gekend bij de winkeliers.

Wat verwachten wij

Als entrepreneur accountmanager ben je gedreven, zelfstandig en efficiënt om zowel bestaande als nieuwe relaties te realiseren. De zelfstandigheid is jouw drijfveer om te slagen in deze uitdaging en daarbij te werken in één van de leukste disciplines binnen Retail-land.

  • Status als zelfstandige en gedegen ervaring in een vergelijkbare functie
  • Relatie gedreven persoonlijkheid, sterke overtuigingskracht en correcte communicatieve vaardigheden
  • HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Affiniteit met sport, outdoor en de fietsmarkt
  • Leads in één van deze markten is een vereiste

Solliciteer op deze functie via info@thepluscompany.eu  en voorzie je sollicitatie van een cv en motivatie. Voor eventuele vragen kunt u ons bellen op +31 (6) 21292006 Alexander Hulleman.