Stressvrij leren fietsen

Frog Bikes

Op de Fiets en Wandelbeurs afgelopen maand hadden wij een parcours om de Frog Bikes te testen. Het was fantastisch om te zien dat de kinderen en ouders zo enthousiast waren. Vele kinderen hebben dan ook de Frog Bikes kunnen uitproberen, van jong tot oud. Voor iedere leeftijd was er wel een geschikte fiets.

De reacties waren dan ook heel positief;

“wat ontzettend makkelijk om je kind zo te leren fietsen”, “mijn kind heeft weer zo’n plezier in het fietsen”, wat een gave kleuren” etc.

Hieronder de voordelen van de Frog Bikes op een rijtje:

Specifiek design voor kinderen

Al onze fietsen zijn ge-designed met het kind in gedachte. Er is veel aandacht besteed aan de individuele ontwikkeling in samenwerking met de universiteit van Brunel UK om de meest ideale en optimale fietsen voor kinderen te ontwikkelen. 

 

Meer plezier met fietsen

Het fietsen op onze Frog Bikes geeft veel meer plezier aan de kinderen. Het specifieke design en het extreem lichte gewicht van de fiets zorgt ervoor dat de kinderen veel makkelijker fietsen en daardoor veel meer plezier hieraan beleven.

 

Makkelijker leren fietsen

Om kinderen te leren fietsen is een stressvolle ervaring. Frog kinderfietsen neemt deze stress weg en biedt een perfect product aan om kinderen te leren fietsen.

 

Reductie Q-factor

De trap as van de Frog Bike is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de afstand tussen beide voeten minder is (reductie Q-factor). Dit resulteert in een veel ergonomische en meer efficiënte manier van fietsen, wat weer een reductie geeft aan potentiële negatieve belasting van de knieën van de kinderen.

 

Vind hier de dichtstbijzijnde Frog dealer.

Voor meer informatie bezoek de website van Frog Bikes Nederland

0 replies on “Stressvrij leren fietsen”