PowUnity volgde zichzelf bij ‘Wings for Life’

powunity-wingsforlife-01
INNSBRUCK (AU) Live-tracking is bekend van PowUnity, de ontwikkelaar van het antidiefstalapparaat voor e-bikes, de BikeTrax GPS-tracker. Afgelopen zondag volgden PowUnity-partners, klanten en collega’s zichzelf toen ze deelnamen als het POWerful commUNITY-team aan de liefdadigheidsactie ‘Wings for Life’.

NIEUWSFIETS powunityPowUnity verstaat zijn vak als het gaat om het live volgen van e-bikes via GPS. Hun BikeTrax GPS-tracker, een anti-diefstbeveiliging voor e-bikes, wordt in de motor gemonteerd en verzendt elke 10 seconden betrouwbaar de exacte GPS-locatie van de fiets via de app naar de klant. E-bike-dieven maken geen schijn van kans.
Het is geen verrassing dat het grote PowUnity-team op zondag 9 mei bijeenkwam voor de Wings for Life Run en hun eigen locaties wilden volgen in plaats van hun e-bikes. Wereldwijd begonnen honderdduizenden hardlopers op zondag om 11 uur met hun live tracking-ervaring en ondersteunden ze ruggenmergonderzoek om een ​​remedie voor dwarslaesie te vinden. PowUnity-collega’s, klanten, partners en vrienden voltooiden de loop binnen een afstand van 550 kilometer “voor iedereen die dat niet kan”.

Passie voor sport en technologie komen samen

Sinds 2018, toen PowUnity het antidiefstal apparaat BikeTrax ontwikkelde, is de POWerfulcommUNITY van sport- en techliefhebbers blijven groeien. Tienduizenden PowUnity’s BikeTrax GPS-trackers beschermen e-bikes tegen diefstal in heel Europa. Elke week melden klanten tot 3 succesverhalen over in beslag genomen e-bikes dankzij de tracker. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 500 gespecialiseerde dealers in Europa, die de directe aankoop van de BikeTrax GPS-tracker gebruiken om hun e-bikes te beveiligen en als toegevoegde waarde aan klanten te verkopen. “We houden contact met onze klanten en partners via onze interne nieuwsfeed in de PowUnity-app en via onze interne ondersteuning”, zegt Stefan Sinnegger, medeoprichter van PowUnity. “Toen het idee opkwam om als team samen te werken aan de Wings for Life Run voor het goede doel, wilden we niet meedoen zonder zeker te weten dat ook onze klanten en wederverkopers aan boord waren. We willen dat ze weten dat de samenwerking met PowUnity is meer dan een contractuele sluiting van de verkoop. ”

Connected E-bike-strategie voor partners

NIEUWSFIETS powunityDe merksamenwerking tussen PowUnity en zijn fabrikantpartners gaat nog dieper en is meer dan alleen verkoop en co-branding. Naast de diefstalbeveiliging voor e-bikers ontwikkelt PowUnity samen met e-bikefabrikanten ook complexe geconnecteerde fietstoepassingen. Ze krijgen voor hun product een individuele e-bike-strategie die past bij de soft- en hardware van het GPS-volgsysteem. “We geven de ervaringen van onze klanten 1: 1 door aan onze B2B-partners en ontwikkelen samen de industriestandaard van de geconnecteerde fiets”, legt Stefan Sinnegger uit.
Voor de groeiende e-bikemarkt ontwikkelden de oprichters Maximilian Loy, Stefan Sinnegger en Christian Strassl het GPS-volgsysteem BikeTrax als een eigentijdse en efficiënte diefstalbeveiliging voor e-bikes. Beginnend met het gewenste product voor de eindklant, richt een gegroeid team van sport- en technologieliefhebbers zich tegenwoordigd op de samenwerking met e-bike-fabrikanten en ontwikkelt met hen geconnecteerde fietsoplossingen met het volgsysteem BikeTrax.

0 replies on “PowUnity volgde zichzelf bij ‘Wings for Life’”