Gonso

Gonso is de fietsbroek specialist. De perfecte pasvorm en functionele details zijn speerpunten bij iedere product ontwikkeling. Het doel van Gonso is het plezier en genot in fietsen voor iedereen te vergroten. De slogan zegt eigenlijk alles waar het bij Gonso om gaat.

GONSO . SITZT . PERFEKT.

Voor maximaal plezier!

Bike Wear van GONSO is functionele wielerkleding voor sportieve en ambitieuze fietsers, of voor natuur-liefhebbende en gezondheidsbewuste recreatieve rijders. Voor de groep fietsers waaronder de 50 + generatie maken we al jaren een jonge, stijlvolle en aantrekkelijke outfit. Als specialist in korte en lange maten maar ook in kleine en grote maten, zijn wij in staat om aan in de behoeften van alle fietsliefhebbers te voldoen.



Voordelen Gonso:

  • Uitgebreide collectie voor iedere zitpositie, activiteit of figuur.
  • Geschikt voor E-Bikers, MTB-ers, wielrenners en fietsvakanties.
  • Beschikbaar tot maat 6XL
  • 24/7 B2B bestel mogelijkheid.


Sitivo Concept

Met het nieuwe SITIVO concept kun je kiezen uit 3 verschillende soorten zeem die het beste past bij jouw activiteit. Puur plezier voor iedere zitpositie!

SITIVO:

– zeem voor de rechtop zithouding
– zeem voor de compacte zithouding
– zeem voor de sportieve zithouding







Fair Wear Foundation

Gonso voert zijn beleid al jaren volgens de principes van de Fair Wear Foundation en zijn hier terecht trots op.
Ons doel is om verantwoord om te gaan met de mens en natuur. Wij willen producten maken waarbij niet alleen winst telt, maar vooral ook het welzijn van de fabrieksmedewerkers, met eerlijke beloning, evenwichtige arbeidsduur, verantwoorde gezondheidszorg, veiligheid en milieu. Productie die kinder-en dwangarbeid tegen willen gaan.


 




Teamkleding en Bedrukkingen

Het is mogelijk om de fietskleding met een logo of tekst te bedrukken. Of jouw teamkleding uit te rusten met sponsornamen. Je bent dan verzekerd van kwalitatieve fietskleding met een goede pasvorm en passend voor iedereen.
Laat ons weten wat je wensen zijn.


 

Bezoek website Gonso