Frog Bikes

Frog bikes de lichtgewicht kinderfiets uit Engeland. Frogbikes zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het is een mooie sportieve kinderfiets. De fietsen zijn van zeer goede kwaliteit, licht van gewicht en in mooie kleuren.

Frogbikes zijn uitstekend geschikt voor fietsvakanties door er een bagagedrager op te monteren. Verder zijn er uitbreidingen mogelijk om de kinderfiets compleet uit te rusten. De twee kleinste modellen hebben geen versnellingen, de grotere modellen hebben er ieder 8.
MTB

Vanaf half februari 2018 is de nieuwe MTB van Frog Bikes te koop. De perfecte multi-terrein fiets voor off-road fietsen. Met junior specifieke componenten en een op maat gemaakte verende vork, voorziet Frog alle jongeren met een soepel rijdende mountainbike.

Binnen been lengte: 62-72cm
Leeftijd: 8-16 Jr
Beschikbare kleuren: Metallic grijs / Neon blauw of Metallic grijs / Neon rood of Metallic grijs / Neon groen


Soorten fietsen


Er zijn 5 verschillende soorten fietsen. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 tot en met 14 jaar.

  • Loopfiets
  • Eerste fiets
  • Hybride
  • Race/Veldrijden
  • Baanfiets


Inclusief

De fietsen worden standaard geleverd met eenvoudige spatborden, 2 sets banden; 1 paar hybride banden en 1 paar MTB banden.

Frog-bike

 


loopfiets

eerste fiets

hybride fiets

baanfiets2

Internationaal

Frog Bikes heeft sinds kort een eigen fabriek in Wales, waar ze ontzettend trots op zijn. De productie blijft in eigen land, waardoor de ecologische voetafdruk verminderd en er lokaal banen worden gecreëerd.
Frog Bikes worden verkocht in Engeland, Europa, Canada, Zuid-Africa, Hong Kong en Japan. In november 2015 wonnen ze de Export Business of the Year Award bij de Start-Ups Award uitreiking!

FROG2016logo_web_hor_main

 

Bezoek website