Clarijs Fietstassen

Een toegevoegde waarde is dat deze fietstassen volledig handgemaakt zijn. Het wordt gemaakt van bisonyl (vrachtwagenzeildoek wordt het ook wel genoemd) dat heel erg sterk is, UV-bestendig, 20 jaar kleurvast en 100% waterdicht. We kunnen custom made maken, prints gebruiken en logo’s erop zetten.

Alle materialen die Clarijs gebruikt komen uit de EU. Zij maken alles met de hand en voor een groot deel met mensen van de sociale werkplaats. De laatste jaren verkopen ze steeds meer (fiets)tassen van gerecyceld vrachtwagendoek en andere gebruikte materialen.

 

Nieuw- Solo en Front bag

 


Ze zijn misschien wel het meest bekend om de bakfietstentjes. Om deze tentjes te maken ontstaat er veel rest materiaal. Met deze reststukjes van pvc en gecoat acryl worden nu nieuwe stevige en waterdichte fietstassen van gemaakt.

De nieuwe frontbag is een tas voor op de voordrager, die ook is gemaakt van snijresten en voorzien is van innovatieve magnetische stippen. De tassen zijn gericht op de sportievere markt, maar onze reputatie voor kwaliteit en aandacht voor detail zijn hierin zeker meegenomen.Custom Made

We kunnen custom made maken, prints gebruiken en logo’s erop zetten. Het is dus een heel leuk product om er dingen mee te ontwikkelen. Ze hebben bijvoorbeeld iets gedaan voor de stad Amsterdam. Iedereen die daar zit en via een bedrijfsfietsenplan nu een fiets heeft, krijgt een tas die daar speciaal voor is ontworpen. Daar rijdt iedereen nu dus mee.

 

 

Zeilmakerij

Zeilmakerij Clarijs is een ambachtelijk familiebedrijf opgericht in 1948 door de gebroeders Clarijs en begonnen als zadelmakerij. Toen de vraag naar leder producten afnam, is Clarijs zich meer gaan richten op het verwerken van zeildoek en daaraan gerelateerde producten. Het bedrijf is na verloop van tijd overgegaan op de zonen en kleinkinderen en de laatste jaren meer gegroeid in productiewerk van onder andere (fiets)tassen en afdekzeilen voor bakfietsen, die ondertussen worden verkocht in meer dan 12 landen, waaronder Canada en de Verenigde Staten.

 

 

 

Bezoek website Clarijs Fietstassen