3Action Sports Nutrition

3Action Sports Nutrition bestaat uit een zorgvuldig samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie. Een jarenlange productresearch en het continu bijsturen zorgen alvast voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht en energie.
Voor de samenstelling van onze producten wordt enkel gewerkt met de meest kwalitatieve supplementen.

 


Wat is 3Action

Ter bevordering van de energie kan u in het gehele 3Action gamma Palatinose terugvinden. Palatinose is een bron van fructose en glucose dat door bewerking is omgevormd tot een trage suiker. In combinatie met de andere aanwezige suikers zorgt Palatinose voor een nog meer gespreide aanlevering van energie.

Verder zijn de producten van 3Action voorzien van een speciale formule om krampen en spiervermoeidheid te voorkomen. Door het gebruik van een juiste concentratie aan mineralen en hun interactieve activiteit (onderlinge werking) wordt een bufferend effect gecreëerd op het melkzuur. Concreet wil dit zeggen dat melkzuur veel langzamer ophoopt en krampen dus worden vermeden.


 


 

De combinatie van bovengenoemde eigenschappen resulteren in een complete, kwalitatieve sportvoeding die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie wordt gebruikt.


Voeding

Sporten betekent energie verbruiken. Naast lichamelijke spierkracht heeft ons lichaam dus extra energie nodig om goed te presteren.

Energie halen we in principe uit onze dagelijkse voeding, maar door een verhoogde activiteit wordt de aanwezige energie sneller opgebruikt. Een actieve sporter moet er dus voor zorgen dat hij/zij voldoende reserves tot zich neemt om goed te presteren en om herstel te bevorderen.

Onderstaande voedingsstoffen zijn dan ook van groot belang voor regelmatige sporters.

  • Koolhydraten
  • Eiwitten
  • Mineralen
  • Water

 

 

Bezoek website